Home » Nieuws »

In het huisje hebben we een map liggen met daarin informatie over de omgeving, maar natuurlijk kunt u ook info vinden op internet:

http://www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl/

http://www.reggestreek.nl/routes.php om bijv ook een fluisterboot of een roeiboot te huren, maar ook voor wandeling of fietstocht

Verder is er een informatiepunt in Holten, midden in het dorp op de Smitsbelt in het KULTURHUS

In de omgeving zijn er zoveel tochtjes in de natuur te maken, gewoon erop uitgaan dus. Holten was wandelgemeente van het jaar in 2012! Er zijn zowel op de Holterberg als op de Borkeld routes voor fietsers, wandelaars en ook mountainbike, paard en nordic walking.

Veel leuke steden en dorpjes vlakbij zoals Deventer, Zutphen Holten Markelo Goor Delden Nijverdal. Ieder dorp heeft wel leuke terrasjes en de steden genoeg om cultuur op te sneuven. Ook Enschede is niet heel ver weg en wij zelf hebben bijv Munster in Duitsland bezocht, wat een uur rijden was. Wij waren daar toen er kerstmarkt was, dit jaar, maar het heeft ook genoeg bezienswaardigheden en mooie winkels.

In bepaalde maanden is er iets specifieks te doen, zoals de aspergeroutes, verlichte boerderijen, dickens festijn , bandjes in Deventer etc.

We zullen proberen dit op een apart stuk van de site te zetten binnenkort, met nog meer ideeen

Salland is bij velen nog redelijk onbekend, maar zo leuk om te ontdekken. We genieten hier zelf al een jaar of 15 van, maar komen steeds weer nieuwe dingen tegen.