Info

Ons vrijstaande natuurhuisje staat in het natuurgebied “Mooi Holten”. Geen park, maar particuliere huisjes.
De bungalow heeft een zonnige woon,-eetkamer, met dvd speler, tv en  internet aansluiting. 2 identieke slaapkamers, met hotelbedden (dekbedden aanwezig, zowel 1 als 2-persoons een halletje met een toiletruimte en een aparte douche ruimte, met douchecabine en wastafel, een keuken met voldoende serviesgoed een magnetron, een klein oventje, een citruspers, een broodrooster e.d.

Om het huis een ruime tuin met tuinstoelen. Een schuurtje. Er zijn 2 fietsen te gebruiken, maar uw eigen fietsen kunnen daar ook staan.
Ruime parkeergelegenheid bij de bungalow.

De bungalow is eenvoudig te bereiken:
Met de auto vlakbij de afslag Holten-Oost aan de A1

Met het openbaar vervoer kunt U op station Holten uitstappen en dan met de bus tot de postweg. Het is daar vandaan ca. 10 minuten lopen.

In de omgeving zijn heel gezellige dorpjes en  steden als Deventer en Zutphen, 2 Hanzesteden  met veel cultuur en uitgaans mogelijkheden.

Direkt vanuit het huisje kunt u de natuur in, wandelend en fietsend. In de bungalow ligt een uitgebreide map met ideeën. In bijv. 10 minuten fietst u in “de Borkeld” en na 2 km bent U aangekomen bij de Holterberg, met heel veel fiets en wandel mogelijkheden. Het beroemde pieterpad loopt ook via de Holterberg.

Omdat het heel rustig is en er geen straatverlichting is, zijn er heel veel soorten vogels. Bovendien veel eekhoorns, die van boom tot boom rennen en gek zijn op pelpinda’s. Ze eten ze vlak bij je op.
In de winter hopen we op sneeuw, want dan is het er natuurlijk ook prachtig.

Wij hopen U hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd en horen graag of U de bungalow wilt huren.

Met vriendelijke groet,
De familie Bakker